НЕДЕЉА СЕЋАЊА И ЗАЈЕДНИШТВА

Недеља сећања и заједништва

 

Ученици наше школе обележили су ,,Недељу сећања и заједништва“ кроз низ различитих активности чији је циљ био одавање поштовања жртвама и подршка широј заједници. Организована је хуманитарна акција под слоганом ,,Даруј осмех, даруј козметику“.

Ученици и наставници су се у великом броју одазвали овој акцији и сакупљено је прегршт козметичких средстава, која ће бити поклоњена социјално угроженим породицама деци из прихватилишта.

Ученици продуженог боравка у сарадњи са учитељима организовали су продајну изложбу на којој су се нашли различити украси, лепезе и рамови за слике које су ученици сами направили. Зарада од продаје дечијих рукотворина, биће донирана.

Ученици млађих разреда чланови драмске секције одржали су кратку драмску представу под називим „Пријатељ“, и приказали је ученицима 2, 3 и 4.разрда. Другари су уживали у рециталу који су припремили чланови секције.

Ликовни конкурс на теме којима се развија пријатељство, другарство, емпатија, емоције…одржан је у одељењима млађих разреда под називима „Најбољи другари“, „Толеранција“, „Добар друг ти злата вреди“, „Другарство је кад…“, „Пријатељство“…Најуспешнији радови биће награђени.

Ученици одељења 2/2 урадили су „Књигу пријатељства“, у којој су цртежима, песмама и цитатима о пријатељству на креативан начин пренели своје емоције и допринели јачању и ширењу љубави, сарадње и толеранције.

Ученици 6.разреда су на свој начин допринели обележавању ових дана и урадили паное на тему „За боље сутра“ и „Наша осећања“.

 

 

Слично….

Keltsko selo

Keltsko selo

            Ученици другог и трећег разреда посетили су Келтско село  Посетиоцима Келтског села добродошлицу пружају...