Blog

Савети за родитеље

Распоред писмених задатака и контролних вежби (дужих од 15 мин), за прво полугодиште школске 2023/2024.год – млађи разреди

ПРЕУЗМИТЕ БРОШУРУ

Распоред писмених задатака и контролних вежби (дужих од 15 мин), за прво полугодиште школске 2023/2024.год – старији разреди

ПРЕУЗМИТЕ БРОШУРУ

ПРАВИЛНИК
о календару образовно-васпитног рада oсновне школе за школску 2023/2024. годину

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Поштовани родитељи,

На основу Закључка Владе Републике Србије и дописа Министарства просвете, школска година 2022/23., у делу који се односи на редовну наставу, завршава се у уторак, 6. јуна 2023.год.

Остале активности предвиђене Календаром и Годишњим планом рада школе оствариваће се од 7.06. до 20.6. 2023.год. како је и планирано, а све у најбољем интересу ученика. У овом периоду наставници ће бити у школи, по досадашњем распореду часова. У овом периоду у школи се остварују облици образовно – васпитног рада (допунска, додатна и припремна настава).

Приликом упознавања ученика и родитеља са предлогом закључне оцене (које наставници треба да утврде до 6.јуна 2023.год.), наставник даје и образложеље оцене, као и сугестије за ученика о томе на који начин могу, уколико желе да поправе оцену. Предлог закључне оцене и сугестије за поправљање (уколико постоји могућност) биће евидентиране кроз активности ученика у Е-дневнику.

Продужени боравак, као посебан облик образовно-васпитог рада организоваће се као и до сада, у складу са потребама родитеља.

Све активности које се односе на организацију и реализацију завршног испита за ученике осмог разреда, спроводе се у складу са годишњим планом.

Данијела Страхинић,

директор школе

Заједно против рака грлића материце

 

Students

After School programs

Faculty

Years Established

Get In Touch

Location: 1243 Divi St., San Francisco, CA 92421

Telephone: (435) 123-3566

Email: hello@divi.edu

School Hours: M-F: 8am – 3pm

Non-Discrimination Policy

Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Donec sollicitudin molestie malesuada. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Donec sollicitudin molestie malesuada. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Pellentesque in ipsum.