НЕДЕЉА СЕЋАЊА И ЗАЈЕДНИШТВА

Недеља сећања и заједништва

 

Ученици наше школе обележили су ,,Недељу сећања и заједништва“ кроз низ различитих активности чији је циљ био одавање поштовања жртвама и подршка широј заједници. Организована је хуманитарна акција под слоганом ,,Даруј осмех, даруј козметику“.

Ученици и наставници су се у великом броју одазвали овој акцији и сакупљено је прегршт козметичких средстава, која ће бити поклоњена социјално угроженим породицама деци из прихватилишта.

Ученици продуженог боравка у сарадњи са учитељима организовали су продајну изложбу на којој су се нашли различити украси, лепезе и рамови за слике које су ученици сами направили. Зарада од продаје дечијих рукотворина, биће донирана.

Ученици млађих разреда чланови драмске секције одржали су кратку драмску представу под називим „Пријатељ“, и приказали је ученицима 2, 3 и 4.разрда. Другари су уживали у рециталу који су припремили чланови секције.

Ликовни конкурс на теме којима се развија пријатељство, другарство, емпатија, емоције…одржан је у одељењима млађих разреда под називима „Најбољи другари“, „Толеранција“, „Добар друг ти злата вреди“, „Другарство је кад…“, „Пријатељство“…Најуспешнији радови биће награђени.

Ученици одељења 2/2 урадили су „Књигу пријатељства“, у којој су цртежима, песмама и цитатима о пријатељству на креативан начин пренели своје емоције и допринели јачању и ширењу љубави, сарадње и толеранције.

Ученици 6.разреда су на свој начин допринели обележавању ових дана и урадили паное на тему „За боље сутра“ и „Наша осећања“.

 

 

Слично….

СВЕТСКИ ДАН ХРАНЕ

СВЕТСКИ ДАН ХРАНЕ

Поводом обележавања Светског дана хране, 16.октобра, ученици трећег разреда заједноса својим учитељицама припремали су...

ЧЕМУ СЛУЖИ НОВАЦ

ЧЕМУ СЛУЖИ НОВАЦ

На часу у Комбинованом одељењу, ученици су разговарали о томе како новацпомаже у свакодневном животу, омогућавајући...

ДЕЧИЈА НЕДЕЉА

ДЕЧИЈА НЕДЕЉА

ДЕЧИЈА НЕДЕЉА (07.10.-11.10.2024.год.) ,,ЈА САМ ДЕТЕ ИМАМ ПЛАН: ТОЛЕРАНЦИЈА И ЉУБАВ ЗА СВАКИ ДАН!"   ПОНЕДЕЉАК...