Упис ученика у први разред школске 2017/2018

Драги родитељи,

Упис ученика у први разред почиње 1.4.2017. године.

У први разред уписују се деца која до почетка школске године имају најмање 6 и по, а највише 7 и по година – деца рођена 2010. и у јануару и фебруару 2011. године. У први разред могу се уписати и деца млађа од 6 и по година, после процене спремности од стране педагога, као и деца старија од 7 и по година, која због болести или других оправданих разлога нису до сада уписана у школу.

Документација потребна за упис је:

  • извод из матичне књиге рођених (може фотокопија)
  • потврда о обављеном лекарском прегледу
  • уверење о завршеном припремном предшколском програму 

Пријављивање деце врши се код секретара школе, сваким радним даном од 9 до 15 часова, када се заказује и термин за тестирање ког психолога. Психолог обавља процену спремности и зрелости детета пред полазак у школу, применом стандардизованих тестова.

Телефони за сва ваша питања и информације су:

011/645-68-23 (секретар)

011/644-85-06 (психолог/педагог)

Ваша питања можете послати и електронском поштом на: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. . Трудићемо се да на све ваше поруке одговоримо у року од највише два радна дана.

Позивамо Bас да се пре самог уписа упознате са нама – са школом и са нашим учитељицама и учитељима. Поиграјте се са нама, уживајте у певању нашег хора, послушајте наше најбоље читаче, или се просто прошетајте и уживајте. Кликните на овај линк за више информација о отвореним вратима школе.

Ви сте овде: Home ЗА ПРВАКЕ