Oбавештење о почетку школске године 2018/2019.

Школска 2018/2019. година почиње 03.09.2018. године. Ученици од првог до четвртог разреда су у преподневној смени, а ученици од петог до осмог разреда су у послеподневној смени.

Свечани пријем првака је 03.09.2018. године у 17 часова у холу школе.

Одлука о избору уџбеника за први и пети разред за школску 2018/2019. годину

Одлуку можете преузети ОВДЕ.

Књижевна олимпијада - општинско такмичење 2018

Прелиминарни резултати општинског такмичења КЊИЖЕВНА ОЛИМПИЈАДА:

7. РАЗРЕД

8. РАЗРЕД

Мајска песничка сусретања и Читалачка значка 2017.

Мајска песничка...

Ученици ОШ "Доситеј Обрадовић" имали су још једно успешно учешће у пројектима "Читалачка значка" и "Мајска песничка сусретања 2017". "Читалачка значка" је трајала од 11. до 28. априла и учествовало је 14 основних школа са преко 700 ученика.

Школско такмичење Читалачка значка одржано је 27. марта, у библиотеци наше школе. Учествовало је осам ученика од првог до осмог разреда. Марина Станковић, професор, библиотекарка и Марија Стевовић, педагог школе, пажљиво су прегледале Читалачке дневнике и разговарале са ученицима о прочитаним делима. Посао за жири није био лак, јер су сви ученици показали да заслужују најбоље оцене. У складу са прописаним правилима одабрани су ученици који ће учествовати на даљем такмичењу.

Опширније: Мајска песничка сусретања и Читалачка значка 2017.

Maтурско вече – гламур на Лекином брду

Maтурско вече –...

 Генерација 2002. прославила је матурско вече 1. јуна у нашој школи. Школа се потрудила да лепо организује то специјално вече и матурантима још више улепша последње тренутке у школи. Пуно деце из других школа је посетило прославу матураната и због тога је атмосфера била још свечанија. Осмаци су били тужни зато што одлазе и никад неће заборавити дане проведене у нашој школи.

Опширније: Maтурско вече – гламур на Лекином брду

Ви сте овде: Home Uncategorised